en_USfiHelsinki knife show 2015

Kategoria : Puukot · Kirjoittanut 12.01.2015

9-10.1.2015  Scandic Marskiin kokoontui puukkojen ja veitsien myyjiä ympäri maailmaa kuudetta kertaa järjestettyyn  helsinki knife showhun. Itse olin ensimmäistä kertaa pöydän toisella puolella esittelemässä osaamistani ja tuotteitani. Jaoin myntipöydän puukkoseppä kollegan Jani Ryynäsen kanssa, kulujen puolittuminen madalsi kynnystä lähteä mukaan tapahtumaan. Myyntinäyttely kesti perjantaina klo 14 – 18 ja lauantaina klo 10 – 17. Tila oli sopivan kokoinen ja myyntipöytien välissä oli riittävästi tilaa vierailijoille tutustua tarjontaan. Kävijöitä  ja kiinnostuneita riitti, kävijämäärän kerrottiin lähennelleen kaheksaa sataa.

20150109_140316-1

Myyntipöytämme, kuvassa puukkoseppä Jani Ryynänen.

Omasta tuotannostani eniten kiinnostusta herätti tuohituppiset puukot, joista toinen lähti lauantain aikana uuteen kotiin. Lisäksi mukanani oli teräkulmamittoja, jotka kiinnostivat erityisesti puukkoja valmistavaa kansaa. Kaiken kaikkiaan tapahtumasta jäi todella hyvä olo ja ajatuksissa on osallistua 2016 samaan tapahtumaan.

Kuvia myyntinäyttelystä löytyy esimerkiksi seuraavilta sivuilta:

www.helsinkiknifeshow.com

https://picasaweb.google.com/ilari.mehtonen/HelsinkiKnifeShow2015?authkey=Gv1sRgCOKU5abY8NL-Tw


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *