en_USfiKaunein puukko esillä useammassa lehdessä

Kategoria : Puukot · Kirjoittanut 24.08.2014

Fiskarssin puukkopäivät järjestettiin taas toukokuun puolenvälin jälkeen ja perinteisesti lauantaipäivänä ohjelmassa oli mm. puukonrakennuksen suomenmestaruuskilpailuissa palkittujen puukkojen julkaiseminen. Kuten aikaisemmassa postauksessa jo kerroin, menestystä tuli parin mitalin verran ja tuohituppinen puukko äänestettiin vielä kilpailun kauneimmaksi.

Kesän aikana olen saanut yllättyä siitä, että puukkoni kuva tulee vastaan lehdessä jos toisessa. Kaiken tietysti kruunaa Puukkopostin kansi, jossa puukkoni komeilee koko sivun kokoisena. Mukavasti lämmittää mieltä näin viilenevinä iltoina.

Muita lehtiä joissa puukko on tullut vastaan on Keski-Uusimaa jonka 2.7.2014 lehdessä oli oheinen artikkeli:

Keski-Uusimaa 2.7.2014

Keski-Uusimaa 2.7.2014

Elokuussa ilmeistyi Metsästys & Kalastus lehti, jossa oli myöskin artikkeli Riihimällä näytteillä olevistä puukoista. Tässäkin artikkelissa kuvituskuvana oli Eero Kovasen valmistama puukko:

Metsästys & Kalastus / Elokuu 2014 /nr. 8

On mukavaa huomata että puukonrakennuksen suomenmestaruuskilpailut huomioidaan erilaisissa paineituissa medioissa. Tällainen huomio antaa taas intoa osallistua uudestaan kilpailuun ja tuo tietysti uusia kilpailijoita mukaan!

 

Metsästys & Kalastus / Elokuu 2014

Metsästys & Kalastus / Elokuu 2014


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *