en_USfiKesän kuulumiset ja uudet tuulet

Kategoria : Muotoilu · Kirjoittanut 3.09.2013

Koko kesä on painettu töitä tukka putkella ja nyt on aika käynnistää viimeinen vuosi muotoilun opinnoissa. Kesä kului vauhdikkaasti muiden töiden parissa ja innosta puhkuen suuntaa taas uusien projektien kimppuun!

Edessä on uudenlaisia haasteita ja mielenkiintoisia töitä. Syksyn aikana tullaan tekemään syventäviä opintoja, joissa tutustutaan tutkimuksellisen työn tekemiseen liittyviin seikkoihin. Näköpiirissä olisi tehdä jonkilaista projektia huonekalujen parissa, mutta varmuus tuohon asiaan tulee lähiaikoina.

Samaan aikaan syventävien opintojen rinnalla alkaa varsinainen päätyö viimeisen vuoden osalta – opinnäytetyö. Aihe työhön pitäisi olla selvillä jo syyskuussa! Onneksi olen saanut muutamia toimeksiantajia kiinnostumaan ideoistani ja toivon jonkin heistä lähtevän mukaan kanssani tekemään opinnäytetyötä. Tulen tekemään tuon työn mahdollisimman hyvin, sillä ammatillisella osaamisella, jonka olen tähän mennessä hankkinut.

Kuitenkaan opinnäytetyötä ei pidä nostaa suuresti muiden töiden yläpuolelle, onhan se rakenteeltaan aivan samanlainen kuin mikä tahansa muukin muotoilun projekti. Opinnäytetyössä painotetaan vain tavallista projektia enemmän työn tukimuksellisuutta ja kirjallisen tuotoksen laajuutta sekä laatua. Lopputuloksen tulisi olla, ainakin periaatteeltaan, tuotantovalmis tuote. Se jää nähtäväksi, saavutanko asettamani tavoitteen.

Syksyn ja talven aikana päivittelen projektien etenemistä ja muita tapahtumia aina kun ennätän. Uskon tästä syksystä ja talvesta tulevan erityisen mielenkiintoinen!

Ruskan kauniita värejä odotellessa!

Eero


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *