en_USfiHarjoittelufiiliksiä ja myKolme

Kategoria : Ajankohtaista, Muotoilu · Kirjoittanut 30.06.2013

myKolme

Muotoilutoimisto Hakaniemellä suorittamani harjoittelujakson aikana sain kunnian toimia mukana myKolmen tuotteiden suunnitteluprosessissa, sekä seurata suunnitelmien etenemistä malleista tuotteiksi. Prosessin aikana tapasin mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita, joiden kautta oma kuvani Suomessa toimivista huonekalualan yrityksistä laajeni ja vahvistui. Oli hienoa nähdä, kuinka korkealuokkaiset ja palkitut tuotteet syntyvät ja mitä tarkoittaa kotimainen laatu.

myKolme design oy julkaisi hiljattain verkkosivut, joissa voi käydä tutustumassa yrityksen tyylikkäisin tuotteisiin. Tuotteissa yhdistyy tarkkaan harkittu muotoilu, linjakas ja ajaton muotokieli, perinteiset valmistusmenetelmät, sekä laadukkaat materiaalit ja loppuunasti viety viimeistely. Toivotan onnea Japanin valloitukseen!

Tyylikkäistä verkkosivuista vastasi jano design, jonka taidonnäytettä tarkastelet näilläkin sivuilla vieraillessasi. Olkaa hyvät ja tutustukaa!

myKolmen verkkosivuille pääset tästä

Laadukasta huonekaluteollisuutta löytyy täältä

Jano designin löydät täältä


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *