en_USfiDay 1

Kategoria : Muotoilu, Puukot · Kirjoittanut 27.04.2013

Uudet nettisivuni ovat nyt vuorokauden vanhat, kiitos kaikille jotka olette käyneet katsomassa ja tykkäämässä! Toivottavasti käytte uudelleen ja seuraatte tekemisiäni, niin näiden blogipostien, kuin uusien töidenkin kautta.

Tällä hetkellä on monta projektia vireillä ja lähitulevaisuudessa on mielenkiintoisia tapahtumia tiedossa. Muotoilun töissä osallistuin kollegani kanssa alan kilpailuun ja odotamme pääsemmekö seuraavaan vaiheesseen toteuttamaan suunnitelmaamme. Uskoni siihen on vahva!

Suoritan harjoittelujaksoa Muotoilutoimisto Hakaniemellä, tähänastiset kaksi kuukautta ovat olleet todella antoisia, uskon toukokuunkin tuovan uusia tuulia tullessaan. Luvassa on ainakin mielenkiintoisia yritysvierailuja, niistä mahdollisesti lisää myöhemmin…

Fiskarssin puukkopäivät  25-26.5.2013, siellä jännitetään, kuinka allekirjoittaneen puukonvalmistuksen SM- kilpailuihin osallistuneille puukoille käy, kaksi kappaletta suomalaista huippukäsityötä matkasi viimeviikolla kilpailunjärjestäjän hoiviin. Samassa tilaisuudessa luovutetaan kisällinkirjat meille valmistuneille puukkosepille, tapahtumasta tulee varmasti blogipostia kuvineen!

Mielenkiintoisia vierailuja sivuillani!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *